Laadukkaan työn luotettava tekijä

Soita ja pyydä tarjous!

02 569 941

Maanrakennus- ja nostopalvelut sekä erikoiskuljetukset Huittisista käsin

Etsitkö nostoapua tai ammattilaista kuljetustöihin?

Huittislainen Maanrakennus Kariniemi Ky tarjoaa maanrakennus- ja nostopalvelua Satakunnassa. Lisäksi hoidamme erikoiskuljetukset mm. Pohjoismaihin ja Eurooppaan. Meiltä hoituvat vaativammatkin työt räätälöidysti ja vahvalla osaamisella asiakkaan tarpeiden mukaan.

Maanrakennus

Maanrakennus

Toteutamme kattavat maanrakennustyöt vahvalla osaamisella. Maanrakennusurakointimme sisältää pääosin perinteistä tien rakentamista, purku-urakointia sekä muuta pohjarakentamista.

Nostotyöt vaativiinkin kohteisiin

Nostotyöt

Nostopalvelut hoidamme ensiluokkaisella kalustolla, ajoneuvonosturien sekä henkilönosturien avulla. Meiltä hoituu myös asiantunteva nostosuunnittelu ja tarvittaessa vuokraamme henkilönostimia. Tarjoamme asiakkaillemme kustannustehokasta ja oikein mitoitettua palvelua. Palvelemme mm. teollisuus- ja rakennusyrityksiä, maanviljelijöitä sekä yksityishenkilöitä. Meillä on kokemusta mm. tuulivoimaloiden pystytyksistä, rakennustyömaanostoista sekä purku- ja lastausnostoista.

Erikoiskuljetukset aikataulussa

Erikoiskuljetukset

Meiltä hoituvat erikoiskuljetukset pitkänkin matkan päähän, aina aikataulussa. Nykyisin kuljetamme pääosin ylimittaista tavaraa Pohjoismaihin sekä Eurooppaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä tarjous!

Suosittele meitä

Kysy lisää tai pyydä tarjous!